Νέα Denim Συλλογή

by Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2022

It’s the fit! Στη Νέα Denim Συλλογή της Parabita θα βρεις σίγουρα το τζιν που σου ταιριάζει!

Κάθε Σεπτέμβρη το φλέγον ερώτημα είναι ένα: Πού θα βρω τζιν σε μεγάλα μεγέθη που θα με συνοδεύσουν παντού και θα αποθεώσουν τις καμπύλες μου; Όσα τζιν παντελόνια και να έχουμε κάθε νέα σεζόν θέλουμε να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με ένα ακόμα! Το τζιν παντελόνι αποτελεί κομμάτι κλειδί της γκαρνταρόμπας, καθώς ταιριάζει εξίσου τέλεια με πιο casual αλλά και πιο επίσημα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας κάνοντας ταυτόχρονα κάθε εμφάνισή μας πιο κουλ και σύγχρονη. 

Στη Νέα Denim συλλογή της Parabita θα βρεις 6 διαφορετικά fit τζιν σε μεγάλα μεγέθη για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ και προσωπικότητα!

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη
Denim fits

5 Λόγοι που κάνουν τα τζιν παντελόνια της νέας μας συλλογής ασύγκριτα:

  1. Ειδικά σχεδιασμένα να σμιλεύουν κάθε σωματότυπο
  2. Προσφέρουν άψογη εφαρμογή
  3. Με τεχνολογία εξομάλυνσης της κοιλιάς
  4. Super ελαστικά και εξαιρετικά ανθεκτικά με ενισχυμένα θυλάκια ζώνης
  5. Αναδεικνύουν την θηλυκότητα σου όσο δεν φαντάζεσαι!

Ανακάλυψε τα διαφορετικά fit τζιν σε μεγάλα μεγέθη εδώ

Το κλασικό skinny τζιν: 

Για τις γυναίκες που λατρεύουν τις εφαρμοστές γραμμές έχουμε καλά νέα καθώς το skinny τζιν φέτος κάνει δυναμικό comeback. H δική μας version είναι ιδιαίτερα μεγάλης ελαστικότητας και σμιλεύει ιδανικά το σώμα ενώ μπορείς να το βρεις σε 2 χρώματα, μπλε και μαύρο. 

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη, skinny τζιν
Skinny fit

Το slim τζιν παντελόνι:

Μια εναλλακτική εκδοχή του skinny παντελονιού με διακριτικό ξέβαμμα και λίγο πιο άνετο μπατζάκι. Με push up σχεδιασμό  που αγκαλιάζει και σμιλεύει τους γλουτούς, θα απογειώσει τις καμπύλες σου! Βρες το εδώ.

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη, slim τζιν
Slim fit

Το  flare τζιν παντελόνι:  

Ένα διαφορετικό είδος καμπάνας με πιο διακριτικό τελείωμα. Αγαπημένη γραμμή των fashion influencers που το φοράνε και με office looks. Το δικό μας flare τζιν είναι super ελαστικό και μπορείς να το βρεις σε μπλε και σκούρα γκρι απόχρωση. Διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει!

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη, τζιν καμπανα
Flare fit

Το wide leg τζιν: 

Απλό, χωρίς έντονους χρωματισμούς και σκισίματα είναι ένα τζιν, που αποτελεί το κομμάτι- κλειδί για κάθε γκαρνταρόμπα. Loose και…ταυτόχρονα chic, είναι τόσο άνετο και versatile που θα γίνει δεύτερο δέρμα σου! Δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη- τζιν wide leg
Wide leg fit

Bootcut:

Τα jeans των 00s επιστρέφουν και θα φορεθούν πολύ τη νέα χρονιά. Το bootcut τζιν είναι ένα κολακευτικό στυλ τζιν σε ίσια γραμμή, που ανοίγει ελαφρώς προς τα κάτω. Αναδεικνύει πολύ τη σιλουέτα και συγκεκριμένα τα πόδια, γιατί τα κάνει να φαίνονται πιο ψηλά.

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη, τζιν bootcut
Bootcut fit

Girlfriend fit:

Είναι η πιο θηλυκή έκδοση του boyfriend jean, με πιο κλασική γραμμή, πιο ψηλός ο καβάλος, με κωνικό στενό πόδι. Το girlfriend τζιν έχει ίσια γραμμή, λίγο ψηλή μέση, αγκαλιάζει απόλυτα το σώμα και είναι το τζιν που αγαπούν και έχουν φορέσει όλα τα κορίτσια! Αγόρασέ το εδώ

γυναικεια τζιν σε μεγαλα μεγεθη, girlfriend-τζιν
Girlfriend fit

Ανακάλυψε τη νέα μας συλλογή τζιν σε μεγάλα μεγέθη online και στα καταστήματα Parabita.