#Girlboss – Μπορείς να γίνεις ό,τι θελήσεις

by Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2020

Ξέρουμε ότι έχεις νιώσει ότι αξίζεις περισσότερα, ότι θες να επιτύχεις και να δουν οι άλλοι αυτό που βλέπεις και εσύ: μια δυναμική, ικανή γυναίκα που εργάζεται και παραμένει αισιόδοξη και φρέσκια.

Εμείς σε καταλαβαίνουμε! Γι’ αυτό τον λόγο, σχεδιάσαμε ειδικά για εσένα τη συλλογή Girlboss, εμπνευσμένη από το εγχείρημα της γυναικείας επιχειρηματικότητας ανά τον κόσμο. Οι κλασικές, αυστηρές γραμμές των ανδρικών κοστουμιών, πλέον αντικαθίστανται με πιο απαλά υφάσματα και άνετα σύνολα. Το office look αλλάζει και συνδυάζεται με πιο casual κομμάτια, όπως χαλαρές μπλούζες και ζακέτες.

Workwear trends 2020

Τα ρούχα γραφείου, γνωστά ως 9-5 outfits, μεταμορφώνονται σε υπέροχα σύνολα για την απογευματινή σου βόλτα, ακόμα και για δείπνο μετά τη δουλειά. Τα χρώματα που χαρακτηρίζουν την συλλογή Girlboss, εκτός από τα all time classic λευκά και μαύρα, εμπλουτίζονται με prints, ροζ παστέλ και χακί αποχρώσεις.

Δες τις καλύτερες επιλογές για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και να αποκτήσεις κομψό στυλ, εύκολα και οικονομικά.

Blazer – Ποτέ πια βαρετά ρούχα!

Girlboss σακάκι Parabita

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί ότι τα σακάκια μπορεί να μην σου ταιριάζουν ή μπορεί να έχεις αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη φόδρα; Στην Parabita καταφέραμε να σχεδιάσουμε το πιο άνετο σακάκι, από μαλακό, ελαστικό ύφασμα, που θα ταιριάξει στο σώμα σου, χωρίς να χάνει το σχήμα του. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι θα το βρεις σε τέσσερις super αποχρώσεις: σε χακί, λιλά, λευκό και μπλε για να μπορέσεις να μεταμορφώσεις ακόμα και το total black look σου.

We love prints – Πουκάμισο και παντελόνα για να είσαι πάντα άνετη!

Girlboss μπλούζα με print Parabita

Οι μπλούζες με τα prints, όχι μόνο δεν είναι απαγορευτικές για το γραφείο, αλλά θα σου χαρίσουν fun διάθεση, που τόσο μας αρέσει. Άλλωστε, αυτός είναι και ο σκοπός της συλλογής μας! Το συγκεκριμένο top διαθέτει ένα όμορφο μαντήλι, που παραπέμπει σε μια πολύ χαλαρή γραβάτα ή μπορεί να σχηματίσει έναν υπέροχο γυναικείο φιόγκο, αν δεθεί. Προσοχή όμως, αν επιλέξεις έντονα μοτίβα για την μπλούζα ή το πουκάμισό σου, φρόντισε να επιλέξεις «ήσυχα» παντελόνια ή φούστες, όπως εδώ αυτή την ελαστική ψηλόμεση παντελόνα, που θα αναδείξει τα πόδια σου!

Effortless Chic – Κομψό Γυναικείο κοστούμι με φούστα

Girlboss κοστούμι με φούστα Parabita

Η πιο διαχρονική και κλασική επιλογή, τώρα επανέρχεται με λεπτομέρειες, που θα κάνουν τη διαφορά! Η ελαστική pencil φούστα θα σμιλέψει το σώμα σου και το μίντι μήκος της θα σε βολέψει όχι μόνο στο γραφείο, αλλά και στις βόλτες σου. Μπορείς να την συνδυάσεις με το κλασικό λευκό πουκάμισο ή μια μονόχρωμη μπλούζα και να ολοκληρώσεις το outfit με την πιο κομψή ζακέτα της συλλογής. Το lurex κέντημα της ζακέτας θα λειτουργήσει σαν «κόσμημα» και το κλασικό σύνολο θα αναβαθμιστεί στην πιο stylish all day επιλογή. Συνδύασε τo outflit με ψηλά ή φλατ παπούτσια και μη διαστάσεις να επιλέξεις ένα pastel χρώμα.

Get chic done – Colorblock μίντι φόρεμα

Girlboss colorblock φόρεμα Parabita

Πώς θα μπορούσαν να λείπουν τα φορέματα από τη νέα μας συλλογή; Κομψότητα, θηλυκότητα και η απαιτούμενη σοβαρότητα για κάθε εργαζόμενη γυναίκα. Το νέο μίντι colorblock φόρεμα θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος στη καθημερινότητά σου! Θα το βρεις στο κλασικό και αγαπημένο μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με ένα απαλό παστέλ ροζ, για να τονίσει την γυναικεία σου πλευρά. Μπορείς να το συνδυάσεις με την lurex ζακέτα με κέντημα ή με οποιοδήποτε μεσάτη ζακέτα ή πανωφόρι.

Δες όλα τα ρούχα της νέας συλλογής #Girlboss εδώ:

Hint: To Girlboss βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της νεαρής Αμερικανίδας Sofia Amoruso, που σε πολύ νεαρή ηλικία κατάφερε να αποκτήσει μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις. Μάλιστα, υπάρχει και σειρά στο Netflix “Girlboss” για τη ζωή της. Είναι διασκεδαστική και μας γεμίζει με τροφή για σκέψη!