The Holiday Glam Edit

by Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, 2023

Το party ξεκινάει ήδη από το Νοέμβρη! Βιτρίνες στολισμένες με γιορτινή ατμόσφαιρα, λαμπιόνια δειλά δειλά εμφανίζονται παντού και η διάθεση ολοένα κι ανεβαίνει!

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος δεν αφορά πλέον μόνο στις επίμαχες ημερομηνίες αλλά ξεκινάει πολύ νωρίτερα καθώς ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η ανάγκη για να νιώσουμε πιο όμορφα, να στολίσουμε το σπίτι μας αλλά κι εμάς τις ίδιες!

Αυτή την περίοδο, όλα λάμπουν, όλα είναι πιο φωτεινά!

   

The Holiday Edit Collection

Η Holiday Edit συλλογή της Parabita, είναι ακριβώς αυτό!

Αστραφτερή, αισιόδοξη, άκρως γιορτινή και υπόσχεται να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σε κάνει πιο λαμπερή!

Έτσι, στη συλλογή αυτή θα βρεις lurex υφάνσεις σε Best Price εκδοχή,  πολλές παγιέτες που ξεχωρίζουν για τη λάμψη τους αλλά και πολυτελείς υφάνσεις όπως η γούνα, το βελούδο και το σατέν.

   

Από τη συλλογή, ξεχωρίζουν τα key items στα οποία αξίζει να επενδύσεις και να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για πολλές πολλές stylish & glam εμφανίσεις. Κάνε λοιπόν το δικό σου statement look με τη Φούστα παγιέτα με ζώνη, την Cropped μπλούζα παγιέτα, το πολυτελές Πουκάμισο σατέν, το Φόρεμα παγιέτα και την Οικολογική γούνα με κουκούλα.

   

Φυσικά, θα βρεις και το classy σετ παγιέτας που αποτελείται από Κιμονό παγιέτα, Τοπ παγιέτα με τιράντες και Παντελόνα παγιέτα.

   

Εκτός από τα πολύ glam κομμάτια, θα βρεις και πιο «ήπια» στοιχεία για να κάνεις μία εκθαμβωτική εμφάνιση σε κάποιο party εργασίας ή σε μία έξοδο νωρίς το βραδάκι όπου θέλεις να φορέσεις τα μπλινκ μπλινκ σου, διακριτικά!

Για τέτοιες περιστάσεις, διάλεξε τη Μπλούζα με μανίκια παγιέτα, το Πουκάμισο σατέν με στρας γραβάτα, το Tshirt βισκόζη με μανίκια παγιέτα ή μία μπλούζα με lurex όπως η Lurex μπλούζα με τετράγωνο ντεκολτέ. Συνδύασέ τα με το Παντελόνι κρεπ με διακοσμητικά ή με το Παντελόνι δερματίνης με πιέτες ή τη Φούστα δερματίνης κρουαζέ κι εντυπωσίασε!

Μπορείς επίσης, να κάνεις τα look σου να δείχνουν dressed down συνδυάζοντας τα λαμπερά κομμάτια με πλεκτά ή τζιν και να παραμένεις λαμπερή όλη μέρα προσθέτοντας και τα αξεσουάρ που θα τονίσουν τη γιορτινή διάθεση!

Α, και να μην ξεχάσω… η συλλογή ανανεώνεται διαρκώς 😉

   

Ανακάλυψε τη συλλογή
The Holiday Edit
ΕΔΩ