Vicky X Parabita – The Spring Collection

by Τετάρτη, 7 Απριλίου, 2021

Η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita λανσάρουν την Ανοιξιάτικη Limited Συλλογή Vicky x Parabita.

Η Ανοιξιάτικη Limited Συλλογή Vicky X Parabita έχει φτιαχτεί με διάθεση ανανέωσης μετά από μια εκτεταμένη περίοδο lockdown. Ετοιμαζόμαστε για ηλιόλουστες ημέρες με μικρές, προσεκτικές αποδράσεις στη φύση, οι οποίες συνοδεύονται από minimal, διαχρονικά outfits που θα δώσουν αέρα φρεσκάδας στη ντουλάπα μας. Μαζί με το ζεστό ήλιο της Άνοιξης κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα παστέλ χρώματα και χαρούμενα τυπώματα που μας δίνουν πνοή αναζωογόνησης για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Η άνοιξη μου αλλάζει τη διάθεση. Βάλτε χρώμα και απολαύστε τη φύση. Η ζωή είναι ωραία!

– Βίκυ Σταυροπούλου –

Η Βίκυ γεμάτη θετική ενέργεια υποδέχεται την Άνοιξη με ένα minimal & διαχρονικό outifit!
Παντελόνι peg με λάστιχο στη μέση & Μπλούζα με γιακά και λαιμόκοψη V


Λίγα λόγια για τη Συλλογή

Η νέα minimal συλλογή με τις λιτές και άνετες γραμμές της μας καλεί να αναγεννηθούμε μέσα από διαχρονικά κομμάτια που κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Οι ανάλαφρες υφές των υφασμάτων σε συνδυασμό με ένα φρέσκο και ανοιξιάτικο σε pop χρώματα τύπωμα γίνονται προπομπός αισιοδοξίας.

Το αγαπημένο outfit της Βίκυς από την Ανοιξιάτικη Limited Συλλογή Vicky x Parabita.
Παντελόνι σε φλοράλ καμπαρντίνα & Ασύμμετρο μακρύ πουκάμισο

Απολαύστε την πολυμορφική, Μix & Μatch συλλογή Vicky X Parabita, από ανοιξιάτικες “must-have” επιλογές εμπνευσμένες από την ελπίδα που προσφέρει η αναγέννηση της φύσης. Θα ανακαλύψετε ενδυματολογικές ιδέες που θα σας περάσουν με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση στην επόμενη μέρα του στυλ

Η συλλογή αποτελείται από 9 κομμάτια που μπορούν να αποτελέσουν key- elements κάθε ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας και θα μείνουν «αγαπημένα» για πολύ καιρό αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξανά και ξανά!

Η Βίκυ λατρεύει το χρώμα και αυτό είναι το ροζ!
Ασύμμετρο μακρύ πουκάμισο & Παντελόνι καμπαρντίνα σε 7/8

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε ψηλόμεσο τζιν παντελόνι flare, παντελόνι 7/8 σε φλοράλ καμπαρντίνα, ελαστικό παντελόνι peg με λάστιχο στη μέση, ασύμμετρο μακρύ πουκάμισο σε λευκό και ροζ χρώμα, βαμβακερή μπλούζα με φλοράλ τύπωμα, σατέν μπλούζα σε φλοράλ print με λεπτομέρεια φραμπαλά στο στήθος, ασύμμετρο midi φόρεμα, μπλούζα πλεκτή με ρεβέρ στο μανίκι και μπλούζα με γιακά και λαιμόκοψη V.

Βάλτε χρώμα και ανανεώστε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας ΕΔΩ!