Διαγωνισμός MAKEOVER | H Tυχερή και τα 3 Looks που κέρδισε!

by Παρασκευή, 17 Μαρτίου, 2017

Ο Διαγωνισμός Makeover για την Ημέρα της Γυναίκας είχε πολύ μεγάλη και συγκινητική συμμετοχή!

Αυτό που μας έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά, ήταν τα σχόλιά σας, με τα πολύ όμορφα λόγια σας για την Parabita και τα ρούχα μας! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

 

Η Τυχερή της κλήρωσης και τα Δώρα!

Η τυχερή του διαγωνισμού, αναδείχθηκε έπειτα από κλήρωση την Παρασκευή 3 Μαρτίου, και ήταν η Μαρία Αργυρίου!

Έτσι, κανονίστηκε το «ραντεβού» για την Ημέρα της Γυναίκας στο κατάστημα Parabita Γλυφάδας για το Makeover με δώρο 3 σύνολα από τις συλλογές Parabita.

 

Η τυχερή του διαγωνισμού, πριν ξεκινήσει το Makeover

 

H υποδοχή από την Κέλλυ Βουδούρη

Την ημέρα της Γυναίκας, όλοι και όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή της Μαρίας!

Όταν έφτασε στο κατάστημα, την υποδέχτηκε η πάντα γλυκιά και προσφιλής Κέλλυ Βουδούρη με μία πανέμορφη ανθοδέσμη! Η Κέλλυ συνέχισε να είναι δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια, τόσο κατά το Makeover όσο και στην επιλογή των looks, μαζί με το έμπειρο team της Parabita!

Η Μαρία και η Κέλλυ, έδεσαν αμέσως σα να ήταν φίλες από παλιά! Έτσι, η διαδικασία κύλησε με πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές! Τα κορίτσια χαλάρωσαν, πίνοντας Μoscato D’Asti καθώς η περιποίηση Parabita, δε σταματάει ποτέ!

 

H Κέλλυ και η Μαρία ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή!

 

H Κέλλυ πάντα δίπλα στην Μαρία κατά τη διάρκεια του Makeover και της επιλογής των 3 Looks

 

Το Makeover

Για αρχή, η Μαρία αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της ειδικού, Julia Popova – Makeup & Hairstylist.

To αποτέλεσμα, εκθαμβωτικό! Όχι μόνο ανέδειξε τη γλυκύτητα της Μαρίας αλλά και φώτισε τα δυνατά σημεία της, με ένα φρέσκο και νεανικό look – όπως αρμόζει στην ηλικία της.

Στη συνέχεια, η Μαρία – πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της Κέλλυς και του έμπειρου team μας – διάλεξε τα αγαπημένα της ρούχα από τις συλλογές μας. Τα δοκίμασε όλα και τελικά, κατέληξε στα 3 αγαπημένα της σύνολα που ταιριάζανε όχι μόνο στο σωματότυπό της αλλά και ήταν σύμφωνα με το προσωπικό της στιλ! Θηλυκό και κομψό.

 

Η Μαρία, κατά τη διάρκεια του makeover και κατά τη δοκιμή των 3 συνόλων

 

Τα 3 Looks

Η Μαρία, διάλεξε για πρώτο σύνολο το υπέροχο ριγέ μπλουζοπουκάμισο στα χρώματα της Άνοιξης και το συνδύασε με το νεανικό και trendy, skinny jeans με φθορές.

Το δεύτερο σύνολο, βασίζεται στα αγαπημένα της χρώματα και αναδεικνύει την πολύ γλυκιά πλευρά της! Επέλεξε τη θηλυκή κρουαζέ μπλούζα σε κόκκινο χρώμα και τη συνδύασε με την τελευταία λέξη της μόδας, το τζιν με τα φλοράλ απλικέ.

Το τρίτο σύνολο, είναι μία casual chic εμφάνιση που θα μπορεί να φοράει ακόμη και στο γραφείο και χαρακτηρίζεται για τη θηλυκότητα που αποπνέει! Διάλεξε το καρό μπλουζοπουκάμισο σε υπέροχη, μπλε απόχρωση και το συνδύασε με το σκούρο μπλε παντελόνι με τις κεντητές πεταλούδες στα τσεπάκια.

Τέλος, διάλεξε ένα πανωφόρι που μπορεί να συνδυάσει εύκολα και με τα τρία σύνολα! Το παρκά με κουκούλα, σε μία πολύ φρέσκια απόχρωση!

 

To Video

Η Μαρία, εκτός από πρόσχαρη και γλυκιά, ήταν και πολύ άνετη με το φακό.

 

Η Parabita αγαπάει τις καμπύλες και το δείχνει έμπρακτα!
Μείνε συντονισμένη για τον επόμενο διαγωνισμό μας
ή
επωφελήσου της προσφοράς Shop More Save More
μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό μας!