ΑΠΟΣΤΟΛΗ:ΒΑΦΤΙΣΙΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ;

by Παρασκευή, 30 Μαΐου, 2014

Η περίοδος λίγο μετά το Πάσχα και μέχρι πριν τον Ιούλιο είναι που τα βαφτίσια έχουν την τιμητική τους. Ο καιρός συνήθως είναι καλός, καθώς δεν έχει ούτε πάρα πολύ ζέστη αλλά ούτε και κρύο.

Προσωπικά εγώ είμαι fan των βαφτίσεων, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθείς με συγγενείς, φίλους και γνωστούς και γιατί όχι, να το ρίξεις και λίγο έξω βρε αδελφέ! (αρκεί βέβαια να μην είναι δικό σου το παιδί  που βαφτίζεται και να μην είσαι η νονά, γιατί τότε  πρέπει να περάσεις τις γνωστές υστερίες  με την προετοιμασία – πως θα είναι το προσκλητήριο, πόσους θα καλέσεις,  πως θα στολίσεις την εκκλησία και τα λοιπά, και τα λοιπά!)

Αν λοιπόν δεν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, το μόνο που θα σε απασχολήσει είναι τι θα φορέσεις.  Ας μιλήσουμε λοιπόν γι’ αυτό το θέμα.

Δεδομένου  ότι ο καιρός την ημέρα της βάφτισης θα είναι με το μέρος μας, και δεν θα βρέχει, θέλουμε κάτι που να αντέχει στην ζέστη, καθώς συνήθως τα βαφτίσια γίνονται μεσημέρι προς απόγευμα, αλλά παράλληλα να είναι κομψό και καλοκαιρινό.

Ένα φόρεμα σε κάποιο καλοκαιρινό χρώμα είναι ιδανικό. Το μαύρο θα το απέφευγα γιατί είναι πολύ επίσημο και άσπρο συνήθως φοράει η μητέρα του παιδιού, ή /και η νονά, οπότε δεν θέλεις να κλέψεις τη δόξα!

Φορέματα XLCloset

 Εμείς σου προτείνουμε αυτό το φόρεμα σε κοραλί, πράσινο ή  ίντιγκο χρώμα που πάει και σετάκι με το κολιέ.  Ένα κλασικό μακρύ βισκόζ  φόρεμα είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.

 Θα μπορούσες βέβαια να πας και με ένα φόρεμα πιο κοντό με prints που είναι και της μόδας . 

Ότι κι αν αποφασίσεις τελικά να αγοράσεις για τα βαφτίσια, εμείς σου ευχόμαστε «Να σου ζήσει, να το καμαρώνεις»!!! (το φόρεμα!)