5 Winter Looks | Μπουφάν -25%

by Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2016

Χειμώνας και κρύο πάνε μαζί. Όμως, με έκπτωση -25% σε ζεστά Μπουφάν δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Δημιουργήσαμε 5 σύνολα, με βάση τα υπέροχα μπουφάν της προσφοράς, που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη και αυτό το χειμώνα!

 

Eternally Classy

Κλασσική γοητεία, φινετσάτη απλότητα, εκλεπτυσμένη χάρη. Ένα look διαχρονικής γοητείας, που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να παραμένεις αναμφισβήτητα κομψή.

To καπιτονέ μπουφάν σε λαδί απόχρωση, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και ως σακάκι πάνω από εμφάνιση γραφείου. Η ριγέ μπλούζα δίνει την απαραίτητη πινελιά στιλ ενώ το τζιν σε ιδιαίτερη απόχρωση, εφαρμόζει άψογα και σμιλεύει τις καμπύλες. Ιδανικά θα συμπληρώσεις το σύνολο με ένα μονόχρωμο φουλάρι στο λαιμό και ένα ζευγάρι μποτίνια ή μπαλαρίνες.

eternally classy

Καπιτονέ μπουφάν με αποσπώμενη κουκούλα    +   Ριγέ μπλούζα    +   Τζιν Skinny με φερμουάρ

 

Casually Attractive

To casual ντύσιμο είναι ελαφρώς παρεξηγημένο. Casual δε σημαίνει απρόσεκτο ή ατημέλητο ντύσιμο. Είναι το στιλ που υιοθετείς στην καθημερινότητά σου, όταν θα πας μια χαλαρή Κυριακάτικη βόλτα, μια βόλτα στα μαγαζιά ή για καφέ με τις φίλες σου. Δηλαδή, όταν αναζητάς άνεση αλλά και γοητεία.

Ένα μπουφάν σε απλή γραμμή, με λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, όπως η γούνινη διακόσμηση στην κουκούλα είναι το πανωφόρι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Η μπλούζα με μία δόση animal print και διακριτικά τρουκς, ταυτόχρονα απλή και ιδιαίτερη, συνδυάζεται άψογα με το μπουφάν. Το παντελόνι με τα νερβίρ στα γόνατα, προσφέρει άνεση ενώ αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας.

casually attractive

Μπουφάν καπιτονέ με κουκούλα & γούνα   +   Μπλούζα με βελούρ τύπωμα   +   Παντελόνι skinny με εξώγαζα

 

Dazzling Versatility

Τα καλύτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι τα πολυχρηστικά, εκείνα που είναι πιο ευέλικτα. Αυτά που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις και με διαφορετικά στιλ ή που δημιουργούν τα ίδια διαφορετικά στιλ.

Το μπουφάν με την ιριδίζουσα μεταλλιζέ όψη και την αποσπώμενη κουκούλα έχει διττό ρόλο. Σε κρατάει ζεστή και ταυτόχρονα, λόγω της ιδιαίτερης λάμψης του, μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, με εξίσου λαμπερά ρούχα! Σε συνδυασμό με τη βελούδινη τουνίκ και το παντελόνι δερματίνης είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

looks3

Μπουφάν ιριδίζουσα όψη   +   Βελούδινη τουνίκ   +   Παντελόνι δερματίνης

 

 

Dynamic Elegance

Η σημερινή, δυναμική γυναίκα διακρίνεται για την αεικινησία της, για το γεγονός ότι είναι multi-tasking και ξεχωρίζει! Η σημερινή γυναίκα, δεν παύει φυσικά να είναι γυναίκα!

Το καπιτονέ παρκά καθορίζει ένα στιλ δυναμικό αλλά πάντα θηλυκό. Σε συνδυασμό με την animal print μπλούζα και το παντελόνι-κολάν με τα ταιριαστά διακοσμητικά φερμουάρ, αναδεικνύει στο έπακρο τη σθεναρή, θηλυκά κομψή σου φύση!

dynamic elegance

Καπιτονέ μπουφάν με κουκούλα   +   Λεοπάρ πλεκτή μπλούζα με φερμουάρ   +   Παντελόνι κολάν με ενίσχυση

 

Athleisure

Η τάση athleisure δεν είναι απλά μόδα, είναι άποψη, είναι τρόπος ζωής. O μοντέρνος τρόπος ζωής προσπαθεί να εξισορροπήσει το street look με τη δυναμική στροφή στο wellness. Συνδυάζει έξυπνα, casualwear και fitness lifestyle.

To αδιαβροχοποιημένο παρκά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά activewear είναι η ιδανική επιλογή. Συνδυασμένο με το casual τοπ σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς δημιουργεί αμέσως μια δυναμική αντίθεση. Τα αγαπημένα σoυ slim fit jeans έρχονται να συμπληρώσουν το σύνολο και η τελική, καθοριστική πινελιά είναι τα sneakers.

athleisure

Activewear παρκά με κουκούλα   +   Μπλούζα εμπριμέ   +   Τζιν Slim fit

 

Εκμεταλλεύσου την προσφορά στο έπακρο
& δημιούργησε δικά σου μοναδικά σύνολα, εδώ