Φρόντισε τον εαυτό σου όσο μένεις στο σπίτι

by Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2020

Εάν μάθαμε κάτι το τελευταίο διάστημα είναι σίγουρα ότι πρέπει να δείχνουμε το ενδιαφέρον μας και την αγάπη μας καθημερινά. Φυσικά, η αναφερόμενη φροντίδα δεν ισχύει μόνο προς τους άλλους, αλλά και προς τον εαυτό μας. Πόσες φορές δεν αφήσαμε πράγματα που σας αφορούν για αργότερα; Άλλες πόσες φορές δεν αμελήσαμε την προσωπική μας φροντίδα;

Το καθημερινό στρες, η κούραση, ο ήλιος και έλλειψη φροντίδας επηρεάζουν άμεσα το δέρμα μας, όπου αποτελεί και το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όσο το φροντίζουμε, θα έχουμε ένα λαμπερό και πάνω απ’ όλα υγιές δέρμα.

Η καθημερινή φροντίδα δεν χρειάζεται να είναι σύνθετη και να αποτελείται από πολλά προϊόντα, αλλά μόνο λίγα και ποιοτικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνουμε υπερβολικό χρόνο σε αυτή.

Face care routine Parabita

Καλοκαίρι: Μήπως ήρθε η στιγμή να εγκαταλείψουμε την ιδέα του foundation; Η λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε κρέμες προσώπου με χρώμα και ιδανικά με υψηλό δείκτη προστασίας. Έτσι, με ένα και μόνο προϊόν θα αποκτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε: ομοιόμορφο φυσικό τόνο, αντηλιακή προστασία και συνεχή ενυδάτωση σε ένα βήμα!

Για τις στιγμές που θέλουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα στο πρόσωπό μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μάσκες προσώπου. Αφιερώνουμε 5-15 λεπτά ηρεμίας και χαλάρωσης και τα υπέροχα συστατικά κάνουν όλη τη δουλειά για εμάς!

Hand Care Parabita

Γνωρίζουμε καλά ότι η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στο πρόσωπό μας, αλλά τι γίνεται με τα χέρια μας; Είναι αυτά που μας βοηθούν σε όλα: έρχονται σε επαφή με σκληρά καθαριστικά, με νερό και αυτή τη περίοδο με αντισηπτικά. Απαραίτητο βήμα για να διατηρήσουμε το δέρμα νεανικό και απαλό είναι η ενυδατική χεριών! Υπάρχουν τόσες πολλές υφές και αρώματα, που σίγουρα θα βρεθεί η ιδανική για τις ανάγκες μας. Ας μην ξεχνάμε ότι η ενυδατική κρέμα χεριών δεν βοηθάει μόνο τα χέρια, αλλά και τα επωνύχια, που συχνά είναι ταλαιπωρημένα και ξηρά μεταξύ των μανικιούρ!

Υπάρχουν φορές που οι ανάγκες μας είναι μεγαλύτερες και χρειαζόμαστε μια μεγαλύτερη δόση ενυδάτωσης στα χέρια. Γνωρίζατε ότι αυτό το κενό ήρθαν να γεμίσουν οι μάσκες χεριών, αλλά και ποδιών; Μοιάζουν με γαντάκια και χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να επαναφέρουν στο δέρμα την ελαστικότητά του!

Body Care Parabita

Αν η ενυδατική χεριών βρήκε θέση στην τσάντα σας, τότε τα αφρόλουτρα και οι κρέμες σώματος θα βρουν τη θέση που τους αξίζει στο μπάνιο σας! Εδώ, τα πράγματα μπορεί αν φαίνονται πιο εύκολα και απλά, αλλά η επιλογή των σωστών συστατικών είναι το ίδιο σημαντική. Το ελαιόλαδο, η πανθελόλη, η αλόη και το γάλα γαϊδούρας είναι από τα συστατικά, που θα πρέπει να αναζητήσουμε τόσο σε αφρόλουτρα όσο και σε λοσιόν σώματος.

Με αυτά τα απλά βήματα, η διαφορά θα είναι μεγάλη. Αυτό το διάστημα, ας αποκτήσουμε συνήθειες που πάντα θέλαμε να έχουμε και ας προσπαθήσουμε να τις κρατήσουμε και με το πέρας αυτού.