Τα SOS της Νέας Σεζόν

by Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, 2018

Ο Σεπτέμβριος, εκτός από μήνας έναρξης της σχολικής χρονιάς είθισται να σημαίνει τη δυναμική επιστροφή στην καθημερινότητα και μας εντάσει σε ένα κλίμα αναπροσαρμογής και αναδιοργάνωσης για τη νέα σεζόν.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε τα SOS της Νέας Σεζόν για να μη μείνουμε μεταξεταστέες στη μόδα!

 

 

Taste of Mustard

To μουσταρδί είναι ένα χρώμα ζεστό, γεμάτο σπιρτάδα και ζωντάνια. Ταιριάζει με μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, ανάμεσά τους και αποχρώσεις που είναι εξίσου in φέτος: μπλε, καφέ και πράσινο κυπαρισσί.

Είναι το χρώμα που θα λατρέψεις και που θα βάλεις στη ντουλάπα σου και στην καρδιά σου!

 τα SOS της Νέας Σεζόν

 

 

CheckMate

Καρό. Το πλέον κλασσικό αλλά πάντα γοητευτικό μοτίβο με τις χίλιες παραλλαγές είναι και πάλι ένα από τα trends που ξεχωρίζουν για το Φθινόπωρο-Χειμώνα ’18-19.

Ιδιαίτερο και στιλάτο, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ειδικά για φέτος, συνδυάζεται άψογα με bootcut ή flared jeans και cowboy boots για looks που δεν περνάνε απαρατήρητα!

 

τα SOS της Νέας Σεζόν

 

 

My fair Denim

Κι αφού αναφερθήκαμε στα jeans ας δούμε ποιές τάσεις επικρατούν!

Ένα και μόνο τζιν δεν είναι ποτέ αρκετό. Εσύ επιλέγεις τη γραμμή που σου ταιριάζει ή απουσιάζει από τη γκαρνταρόμπα σου και η μόδα προσθέτει τις πινελιές που θα ξεχωρίσουν.

Για φέτος, επιλέγουμε μαύρο τζιν ή/και τζιν με λαμπερές λεπτομέρειες, όπως τρουκς ή στρας! Ετοιμάσου λοιπόν για ξεχωριστές εμφανίσεις!

 

τα SOS της Νέας Σεζόν

 

 

Nomads

Η νεότερη τάση για τους σύγχρονους νομάδες της πόλης, διαθέτει ανεπιτήδευτη γοητεία και μποέμ αναφορές που δημιουργούν ένα πολυπολιτισμικό κολάζ νεορομαντισμού.

Αυτή η τάση, φέρνει στο προσκήνιο την ένωση των διαφορετικών κουλτούρων σε σχέδια και τυπώματα αλλά και το multi-layering, δημιουργώντας σύνολα που ξεχωρίζουν αλλά είναι ταυτόχρονα πρακτικά και λειτουργικά!

 

τα SOS της Νέας Σεζόν

 

Ποιά τάση είναι η αγαπημένη σου;
Ανακάλυψε περισσότερα στις Νέες Παραλαβές
& δημιούργησε το δικό σου ξεχωριστό στιλ!