Σπάσε τα Όρια της Μόδας! #FashionUnlimited Campaign

by Δευτέρα, 5 Μαρτίου, 2018

Σπάσε τα όρια της Μόδας! Η Parabita, ο απόλυτος προορισμός μόδας που προτιμούν οι γυναίκες με καμπύλες, παρουσιάζει την καμπάνια #FashionUnlimited, μια ωδή στη γυναικεία αυτοπεποίθηση.

 

Fashion Unlimited by Parabita #1

Μόδα χωρίς Περιορισμούς με επιλογές από τη Συλλογή “Sailor Made

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες! Κάθε γυναίκα μπορεί να νιώσει μοναδική, όντας ο εαυτός της και να εκφραστεί μέσα από το προσωπικό της στιλ, αποποιούμενη ταμπέλες και στερεότυπα μεγέθους ή ηλικίας.

Αγάπα τις καμπύλες σου και νιώσε ελεύθερη να εκφραστείς!

 

Fashion Unlimited by Parabita #2

Σπάσε τα Όρια της Μόδας με επιλογές από τη νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή

 

Το μότο #FashionUnlimited, έχει ως σκοπό να αφυπνίσει κάθε γυναίκα με καμπύλες και να την προτρέψει να αφεθεί στον κόσμο της μόδας χωρίς ενδοιασμούς, προσφέροντάς της επιλογές σε στιλ και ύφος που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τόσο την προσωπικότητά της όσο και το προσωπικό της γούστο.

Στην Parabita, πιστεύουμε και υποστηρίζουμε ακράδαντα ότι κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να νιώθει όμορφα με αυτό που φοράει και να μη βάζει όρια στο πάθος της για τη μόδα! Άλλωστε, δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι η ονομασία μας, προέρχεται από την Αφροδίτη της Parabita, μια θεότητα που λατρεύτηκε για τις πλούσιες καμπύλες της!

4 γυναίκες, 4 προσωπικότητες, 4 στιλ. Διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά πάντα μοναδικές, μέσα από τις απεριόριστες επιλογές Parabita, αναδεικνύουν τις καμπύλες τους και σπάνε τα όρια της μόδας προτρέποντας κάθε γυναίκα να γίνει η ίδια το πρότυπό της!

 

Fashion Unlimited by Parabita #3

Γίνε το δικό σου Πρότυπο με επιλογές από τη Συλλογή “Suit Yourself

 

Η Μαργετίνα, η Κατερίνα, η Κλεοπάτρα και η Αλίκη, ενσαρκώνουν τη σύγχρονη γυναίκα σε όλες τις εκφάνσεις της μέσα από την καμπάνια #FashionUnlimited! Από το κορίτσι της διπλανής πόρτας, στη γυναίκα που απολαμβάνει και χαίρεται τη ζωή, στη γυναίκα που κυνηγάει τα όνειρά της!

Κατάρριψε τα στερεότυπα, αγάπησε αυτό που είσαι γιατί είσαι μοναδική κι εκφράσου με πάθος!

Ζήσε την εμπειρία της καμπάνιας #FashionUnlimited και νιώσε τον παλμό μιας νέας εποχής, μέσα από το βίντεο της καμπάνιας!