5 απαραίτητα κομμάτια για το φθινόπωρο!

by Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, 2022

Κάθε νέα σεζόν η διάθεσή για shopping ανεβαίνει! Ωστόσο είναι πολύ εύκολο να χαθείς ανάμεσα σε πολλές καινούριες τάσεις και να καταλήξεις με κομμάτια που θα φορέσεις ελάχιστα ή καθόλου. Εμείς σου βρήκαμε τα 5 αγαπημένα μας Items στα οποία αξίζει να επενδύσεις και θα τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Biker Jacket

To biker jacket είναι από τα πιο iconic fashion items όλων των εποχών, έχει πάντα παρουσία στο streetstyle του φθινοπώρου και κάνει κάθε look να αποπνέει έναν πιο cool χαρακτήρα. Ιδανική επιλογή για τη μεταβατική περίοδο, φοριέται φυσικά με denim αλλά και με τα αγαπημένα σου φορέματα. Δε γίνεται να μην το έχεις στη γκαρνταρόμπα σου! Πάρε έμπνευση από τα looks της Θεοδώρας και της Κατερίνας!

Biker jacket – 012220708434_002

Μαύρο Σακάκι

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Ένα καλοραμμένο μαύρο σακάκι είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείς να το φορέσεις με denim, sneakers και t-shirt ή πουλόβερ, αλλά και με πουκάμισο και γόβες ή loafers για office looks. Φυσικά ταιριάζει εξίσου και με τα φορέματά σου για την απογευματινή ή βραδινή σου έξοδο.

Μαύρο σακάκι – 012220708692_002

Ελαφρύ Καπιτονέ

Ελαφρύ και updated, το καπιτονέ κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα πανωφόρια και είναι ότι πρέπει για τις light μέρες του φθινοπώρου που έρχονται. Θα το βρεις σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, αμάνικο ή με μανίκι, κοντό ή μακρύ αλλά εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το jacket με καπιτονέ μπροστά μέρος που θυμίζει κολεγιακό στιλ και θα σε κάνει πραγματικά να ξεχωρίσεις!

Ζακέτα πλεκτή με καπιτονέ λεπτομέρειες - 012220508190
Jacket με καπιτονέ μπροστά μέρος- 012220508190

Midi Φόρεμα

Τα midi φορέματα είναι ιδανικά για τη φθινοπωρινή σεζόν. Μονόχρωμα ή με κομψά μοτίβα, είναι η ιδανική απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω σήμερα» καθώς  είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις dress up ή dress down αναλόγως με τι κομμάτια θα τα πλαισιώσεις. Σίγουρα μπορείς να το επιλέξεις σε μαύρο, αλλά εμείς φέτος θα προτιμήσουμε τη χρωματιστή εκδοχή του.

Midi φόρεμα 012220608856_037

Fun Πλεκτά

Δεν υπάρχει πιο cosy αίσθηση από ένα πλεκτό πουλόβερ ή cardigan που αγκαλιάζει το σώμα μας όταν αρχίζουν τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου. Η εποχή του layering είναι εδώ και τα πλεκτά είναι το πρώτο item που φοράμε πάνω από τα ανάλαφρα πουκάμισα ή T-shirts που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Διάλεξε ένα σε έντονο χρώμα όπως η πλεκτή ζακέτα που αγάπησαν η Cleopatra_black και η @Stylebows και και ανέβασε διάθεση και στιλ στα ύψη!

Πλεκτή Ζακέτα – 012220708116