Ενίσχυσε τις καμπύλες σου

by Πέμπτη, 13 Μαρτίου, 2014

Ακόμη αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνουν οι σταρς και δείχνουν διαρκώς τόσο εντυπωσιακές και καλλίγραμμες? Τότε θα αναγκαστούμε να κάνουμε ξανά τους paparazzi και να «καρφώσουμε» με περίσσια χαρά.. τα μυστικά τους!

Αν λοιπόν οι δίαιτες και η γυμναστική δεν είναι το forte σας, ενώ καιρό τώρα καίγεστε να φορέσετε εκείνο το παλιό & αγαπημένο σας φόρεμα αλλά δεν νιώθετε και πολύ άνετα, τότε ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε το απολυτό it thing του καλοκαιριού! Φυσικά, δεν είναι άλλο από τα shapewear της Zhenzi 

Zhenzi shapewear top

Φορέστε το και εσείς όπως η Beyonce & η Katy Perry, κάτω από φορέματα, μπλούζες ή παντελόνια, σε μορφή τοπ ή βερμούδας ανάλογα με τις ανάγκες σας, για να καμουφλάρετε ατέλειες & να σμιλεύσετε το σώμα σας στην στιγμή. Η σιλουέτα θα σχηματιστεί & θα μεταμορφωθεί, καθώς αυτόματα λεπταίνει η μέση, το στομάχι & οι γλουτοί.

Τα shapewear της εταιρείας Zhenzi ,τα οποία θα βρείτε στο parabita.com, είναι φτιαγμένα από μαλακό ύφασμα polyamide & elastane, ειδική πλέξης με πτυχές για μεγαλύτερη ενίσχυση εκεί που χρειάζεται και εσωτερικό τελείωμα σιλικόνης για σταθερή εφαρμογή χωρίς περιορισμούς.

Μην κρύβεις τις καμπύλες σου, άπλα ενίσχυσέ τες!

 Βρες ΕΔΩ τα μοναδικά Shapewear της Zhenzi !