Το XLCloset Έγινε 3 Χρονών Και Το Γιορτάζει!

by Παρασκευή, 13 Ιουνίου, 2014

Φέτος ο Ιούνιος είναι ιδιαίτερος. Πρώτον, αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εντάξει, όλο και κάποιον παίκτη θα θαυμάσουμε (εγώ προσωπικά είμαι φαν των Ιταλών), αλλά μέχρι εκεί.

 Την ώρα όμως που όλος ο κόσμος θα γιορτάζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, εμείς εδώ στο xlcloset θα γιορτάσουμε ένα άλλο γεγονός. Ποιο είναι αυτό;

 Πριν 3 χρόνια, μία ζεστή ημέρα του Ιούνη γεννήθηκε η ιδέα του xlcloset. Αυτή η ιδέα ξεκίνησε, δειλά μεν στην αρχή, ως μία φυσική συνέχεια των καταστημάτων Vertice. Όπως μπορεί (ή όχι) να ξέρεις, τα καταστήματα Vertice υπάρχουν μόνο στην Αθήνα. Αυτό δημιουργούσε πρόβλημα, καθώς δεν μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε στο επίπεδο που θα θέλαμε τις φίλες μας που βρίσκονταν εκτός.

 Κι επειδή ένα κατάστημα είναι μεγάλη επένδυση και ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, βάλαμε μπροστά το concept του parabita.com. Ένα κατάστημα ηλεκτρονικό, το οποίο θα ήταν προσβάσιμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας, 7 ημέρες την βδομάδα, 24 ώρες την ημέρα. Ένα κατάστημα με κομψά, γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη, για όλα τα γούστα!

 Το όλο εγχείρημα μόνο εύκολο δεν ήταν. Όμως η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή το αγκαλιάσατε και το αγαπήσατε και αυτό από μόνο ήταν ένας λόγος για να συνεχίσουμε.

Σήμερα, 3 χρόνια μετά το parabita.com έχει χιλιάδες φίλες και ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο η αρχή! Κι επειδή θέλουμε να σας δείξουμε κι εμείς την αγάπη μας θα σας το ανταποδώσουμε με πολλές και διάφορες εκπλήξεις! Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένες στο parabita.com και στη σελίδα μας στο facebook. Τα καλύτερα έρχονται!!!

2 Απαντήσεις
  • PANTELIDOU KASSIANI
    16 Ιουνίου, 2014

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 30% ΕΚΤΠΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    • xlcloset
      19 Ιουνίου, 2014

      Αγαπητή μας κυρία Παντελίδου ,

      Έχουμε δημοσιεύσει ήδη δύο μυστικούς κωδικούς στη σελίδα μας στο facebook , και 20 φίλες μας κάνανε τις αγορές τους με έκπτωση 30%! Συντονιστείτε και εσείς γιατί έρχονται και άλλες εκπλήξεις! 🙂