5 Key Pieces For Spring | Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας!

by Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2016
Γεια σας φίλες μου! Το σημερινό θέμα, είναι από τα αγαπημένα μου και σίγουρα θα το λατρέψετε και εσείς! Λίγο πριν την άνοιξη λοιπόν, όπως κάθε χρονιά όλες ψάχνουμε πως θα ανανεώσουμε την ντουλάπα μας και το στιλ μας για να είμαστε έτοιμες για την νέα σεζόν. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, θα σας παρουσιάσω παρακάτω τα 5 βασικά κομμάτια, σε μοντέρνα σχέδια και ξεχωριστές γραμμές, που σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας! Οι ιδανικές επιλογές για να συμπληρώσετε και να αναδείξετε το προσωπικό σας στιλ! Πάμε να τα δούμε…
striped top
Η ριγέ ασύμμετρη μπλούζα, βρείτε την ΕΔΩΟι ρίγες είναι τάση και φέτος, και οι ασυμμετρίες προσθέτουν μια μοντέρνα αισθητική που μπορεί απογειώσει το στίλ σας. Συνδυάστε την με τζιν ή μονόχρωμα παντελόνια, κάθε ώρα της ημέρας.
trousers
Το μονόχρωμο παντελόνι σε ίσια γραμμή, βρείτε το ΕΔΩ. Ένα διαχρονικό παντελόνι για όλες τις ώρες της ημέρας, ιδανικό για πολλούς συνδυασμούς, με άψογη εφαρμογή, σίγουρα θα σας σώσει σε κάθε περίσταση!
tunic
Η boho τουνίκ, βρείτε την ΕΔΩ. Με υπέροχες λεπτομέρειες από δαντέλα στα μανίκια, και πολύ αέρινη γραμμή, η βισκόζ τουνίκ, είναι άνετη, ξεχωριστή και μπορεί να φορεθεί και τις πρωινές ώρες, αλλά και στις βραδινές σας εξόδους συνδυασμένη με έντονα αξεσουάρ.
shirt
Η βαμβακερή Τζιν πουκαμίσα, βρείτε την ΕΔΩ. Το απόλυτο κομμάτι για την άνοιξη…διαχρονικό, κλασσικό αλλά και μοντέρνο! Κομμάτι που εύκολα προσαρμόζεται σε διαφορετικά στιλ…φορέστε το είτε ανοιχτό είτε κουμπωμένο με κάποιο ελαστικό παντελόνι. Τολμήστε να την συνδυάσετε με statement αξεσουάρ για πιο stylish εμφανίσεις.
jacket
Το μαντό με τον ντραπέ γιακά, βρείτε το ΕΔΩ. Σε ιδιαίτερη γραμμή και μοντέρνο εμπριμέ σχέδιο είναι η ιδανική επιλογή ως ελαφρύ πανωφόρι. Έχει άψογη εφαρμογή, φορέστε το και με παντελόνια, φούστες ή φορέματα, όλη μέρα!

Αυτά ήταν λοιπόν τα 5 κομμάτια που αγαπήσαμε και θα συμπληρώσουν άψογα την ντουλάπα σας αυτή τη σεζόν! Περιμένω όπως πάντα τα σχόλια σας και τις δικές σας ιδέες για το πώς θα φορούσατε κάθε κομμάτι!