BEST FIT EVER – Denim Fit Guide

by Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Η πολυαναμενόμενη συλλογή Denim για την Άνοιξη 2021, είναι γεγονός! Περιζήτητα για την εφαρμογή τους, τα τζιν της Parabita ξέρουν πώς να αναδείξουν και να εξυμνήσουν τη γυναικεία σιλουέτα!

Τα τζιν παντελόνια της Parabita, σχεδιάζονται με κύριο στόχο την τέλεια εφαρμογή για να φορεθούν από γυναίκες κάθε σωματότυπου, για πολύ καιρό πριν αντικατασταθούν!

Διανύουμε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους για την παγκόσμια μόδα όπου όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας παραγωγής δημιουργούν συνέργειες και  δουλεύουν προς μια κοινή κατεύθυνση. Αυτή δεν είναι άλλη από την εύρεση καινοτόμων ιδεών και βιώσιμων τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η προσπάθειά μας για εξέλιξη είναι συνεχόμενη και σε αυτή τη συλλογή ξεκινήσαμε αφαιρώντας τα μεταλλικά στοιχεία που δεν είναι απαραίτητα, ώστε να είναι πιο εύκολα ανακυκλώσιμα.

Επιπλέον, προστέθηκαν νέες τεχνικές επεξεργασίας που προσδίδουν μια Vintage αίσθηση και ενισχύουν την ποιότητα και την άψογη εφαρμογή για τις οποίες η  Parabita έχει εδραιωθεί στο χώρο της Ελληνικής Μόδας. Οι τεχνικές αυτές μαζί με την ελαστικότητα που έχουν τα υφάσματα επιμηκύνουν τη ζωή του ρούχου δίνοντας ταυτόχρονα με την πάροδο του χρόνου πιο μαλακή υφή και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Τα Jeans που θα φοράς για τα επόμενα χρόνια

Το απόλυτο κομμάτι-κλειδί κάθε γκαρνταρόμπας είναι τα τζιν!

Στην Covid-19 εποχή, που η άνεση και η χαλαρότητα παίζουν πρωταρχικό ρόλο, τα denim είναι στις πρώτες θέσεις ως επιλογή για το καθημερινό μας ντύσιμο!

Από την άλλη, ας μην κρυβόμαστε… Όσα jeans κι αν έχεις στην ντουλάπα σου, ποτέ δε μπορείς να αντισταθείς σε ένα νέο!


Η τέλεια εφαρμογή είναι εδώ

Το μυστικό για να είσαι χαρούμενη με το νέο σου τζιν παντελόνι είναι η εφαρμογή. Όταν βρεις το κατάλληλο fit για εσένα, δεν θα το αλλάζεις με τίποτα!

Όλα τα τζιν, είναι από βαμβάκι και χάρη στις νέες stretch τεχνολογίες, αγκαλιάζουν κι αναδεικνύουν τις καμπύλες, διατηρώντας την απόλυτη άνεση κι απαλή αίσθηση φορώντας τα!

Επιπλέον, η ψηλή μέση (mid-rise) που διαθέτουν, μακραίνει τα πόδια και προσφέρει μοναδικό κράτημα στις curvy σιλουέτες!

Ας γνωρίσουμε λοιπόν όλα τα νέα σχέδια denim!


The Girlfriend Fit

To νεότερο σχέδιο που προστέθηκε στη συλλογή Denim!

To συγκεκριμένο fit είναι εφαρμοστό στο πάνω μέρος, σμιλεύοντας τις καμπύλες και αφήνει περισσότερη άνεση όσο κατεβαίνει προς το γόνατο χωρίς όμως να προσθέτει όγκο.

Όλα τα τζιν της Parabita είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες της curvy σιλουέτας, εάν όμως έχεις πιο γεμάτους μηρούς, αυτό το τζιν είναι το ιδανικότερο για σένα!

Girlfriend Fit - Denim Collection
Βρες το ΕΔΩ


The Skinny Fit

Αγαπημένο, λατρεμένο, ανάρπαστο! «Κάθεται» σα γάντι όταν το φοράς και πάει με τα πάντα, ενώ δείχνει κολακευτικό ακόμη και με oversized μπλούζες ή τουνίκ!

Το fit αυτό κολακεύει όλες τις γεμάτες σιλουέτες καθώς δείχνει τα πόδια πιο μακριά και χάρη στην εκπληκτική ελαστικότητά του, αγκαλιάζει και σμιλεύει τις καμπύλες ενώ παράλληλα παραμένει απόλυτα άνετο.

Το βρίσκεις σε δύο ξεχωριστά σχέδια:

Το πρώτο, σε κλασσική μπλε απόχρωση και με φερμουάρ στο πλάι, διαθέτει ελαστική μέση που αγκαλιάζει γλυκά την περιοχή της κοιλιάς και της περιφέρειας.

Βρες το ΕΔΩ


Το δεύτερο, σε acid wash εφέ, ένα ιδιαίτερο «πλύσιμο» που σίγουρα θα δώσει ξεχωριστή εικόνα στα look σου!

Βρες το ΕΔΩ


The Flare Fit

Αυτό το σχέδιο με την καμπάνα στο τελείωμα, δημιουργεί την τέλεια ισορροπία στη σιλουέτα, ειδικά εάν έχεις σωματότυπο «μήλο» ή ανοιχτή περιφέρεια.

Αναδεικνύει υπέροχα τα πόδια, μειώνει τις αντιθέσεις στη σιλουέτα και προσδίδει ξεχωριστή αισθητική στα look σου! Φοριέται τόσο με T-Shirt και αθλητικά όσο και με πουκάμισα και γόβες!

Το βρίσκεις σε δύο σχέδια και χρώματα:

Το πρώτο, σε μπλε τζιν απόχρωση, είναι η νέα εισαγωγή στη συλλογή, με ακόμη ψηλότερη μέση ώστε να καλύπτει όλη την κοιλιά και να αγκαλιάζει την περιφέρεια και με ελαφρώς μεγαλύτερη καμπάνα, είναι ιδανικό για τις σιλουέτες που έχουν μεγαλύτερο όγκο στο πάνω μέρος.

Βρες το ΕΔΩ


To δεύτερο, σε μαύρο χρώμα, βασίζεται στο επιτυχημένο flare που τόσο έχει αγαπηθεί και είναι αυτό που εξυμνεί κυριολεκτικά τη σιλουέτα με την ανοιχτή περιφέρεια.

Βρες το ΕΔΩ


The Slim Fit

H διαχρονικά αλάνθαστη επιλογή για κάθε σωματότυπο. Κλασσική, λιτή γραμμή τζιν, με υπέροχη εφαρμογή που κολακεύει και ανασηκώνει τους γλουτούς, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά looks και να αναδείξει τις γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε σωματότυπου.

Είναι η επιτομή του casual chic και ταιριάζει σε όλους τους τύπους σιλουέτας!

Το βρίσκεις σε δύο χρώματα, μπλε και μαύρο.

Βρες το μπλε ΕΔΩ
Βρες το μαύρο ΕΔΩ



Θες να αποκτήσεις το καλύτερο τζιν
που θα σε κάνει να νιώσεις
όμορφα, άνετα και πιο στιλάτη από ποτέ;
Δες όλη τη συλλογή DENIM εδώ