3 Νέες Τάσεις – 3 Νέες Συλλογές

by Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2018

Σε κάθε σεζόν οι τάσεις ανανεώνονται όπως ανανεώνεται και η γκαρνταρόμπα μας! Ειδικότερα στην αλλαγή από το Χειμώνα προς την Άνοιξη-Καλοκαίρι όπως και αντίστοιχα από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο-Χειμώνα, εισέρχονται νέες τάσεις που δίνουν το ύφος των επόμενων 2 εποχών.

Έτσι, στην επόμενη σεζόν, εισέρχονται 3 νέες τάσεις σε γραμμές, στιλ και χρώματα που θα φιγουράρουν σε βιτρίνες και street looks.

 

Suit Yourself

Ήρθε η ώρα για σακάκια! Μακριά ή κοντά, μεσάτα η μη, με κούμπωμα ή ριχτά, είναι το must της σεζόν που ταιριάζουν με όλα και σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση όταν θέλεις να βγεις απευθείας μετά τη δουλειά.

Συνδυάζονται άψογα με άλλες επικρατούσες τάσεις, όπως αυτή του καρό prince de galles και του pied de poule για απαράμιλλο στιλ.

Εμείς, φτιάξαμε τη συλλογή Suit Yourself κι εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις και να φτιάξεις τα δικά σου σύνολα!

 

Suit Yourself Collection

 

 

Black & White

Άσπρο και μαύρο, σε όλες τις εκφάνσεις του, φλοράλ, ριγέ, πουά, καρό, pied de poule ή μονόχρωμες αντιθέσεις, είναι ο συνδυασμός που πραγματικά παραμένει αναλλοίωτα εκλεπτυσμένος.

Ένας συνδυασμός σε άσπρο-μαύρο δεν είναι ποτέ λάθος, ακόμα κι αν επιλέξεις να συνδυάσεις φλοράλ με πουά, ή ρίγες με πουά!

Επίλεξε τα δικά σου σύνολα και τόλμησε ασυνήθιστους συνδυασμούς από τη συλλογή Black & White.

 

Black & White Collection

 

 

Sailor Made

Navy στιλ. Τα λόγια είναι περιττά.

Διαχρονικό, classy και σε υπέροχους συνδυασμούς του μπλε, κόκκινου και λευκού, ήρθε πάλι στην επιφάνεια για να ταράξει τα νερά της μονοχρωμίας.

Φυσικά δε λείπουν τα ριγέ, οι κλασσικές μαρινιέρες και κάθε συνδυασμός που παραπέμπει σε μία εκδρομή με σκάφος.

Για ξεχωριστές αλλά πάντα εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, επίλεξε τους συνδυασμούς που σε συναρπάζουν από τη συλλογή Sailor Made.

 

Sailor Made Collection

 

Μοναδικό στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις Νέες Συλλογές που ανανεώνονται διαρκώς!
Aνακάλυψε ακόμη περισσότερα στις Νέες Αφίξεις, εδώ.